DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.745,90 0.762
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

AK Parti’ye rekor başvuru

Son Güncelleme :

13 Ocak 2019 - 13:13

AK Parti’ye rekor başvuru

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulu oluşturmak için başlattığı çalışmalar için rekor başvuruya uğradı.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkan Sezayi Çetin, Cumartesi günü itibariyle 213 başvurunun yapıldığını bildirerek “Vatandaşlarımızın ve partili arkadaşlarımızın yoğun ilgisi bizi mutlu etti. Süleymanpaşa’ya hizmet için atan kalpleri, gözlerdeki ışığı görmek gayretimizi ve azmimizi artırıyor” dedi.

 

YOĞUN İLGİ

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına atanan Sezayi Çetin, yönetim ekibini kurmak için harekete geçti.  25 asil ve 13 yedek üyelikten oluşacak yönetim kurulu için mülakat formlarının dağıtıldığı perşembe gününden itibaren rekor başvuru gerçekleşti. Cumartesi günü itibariyle 213 başvuruyu kabul eden İlçe Başkanlığı yetkilileri, mesai bitimine kadar sayının 250’ye ulaşabileceğini belirtti.

ŞİMDİDEN 10 KATI BAŞVURU

Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi  Çetin,  Süleymanpaşa’ya hizmet için atan kalpleri ve gözlerdeki ışığı görmelerinin gayretlerini ve azimlerini artırdığını vurguladı ve “Genel Merkezimizin teveccühü ile İlçe Başkanlığına atandığımızın bilgisi ulaştığı andan itibaren bizlere ulaşarak tebriklerini ileten vatandaşlarımıza, partililerimize teşekkür ediyorum. Milletin partisi AK Parti’ye bugün de halkımızın yüksek bir teveccühüne şahit olduk.  Şu an itibariyle 213 arkadaşımız mülakat formu doldurarak başvurularını yaptı. Yönetim ekibimizde görev almak için gösterilen bu ilgiye teşekkür ediyorum.” dedi.

“KALBİMİZ İSTİYOR AMA YÖNETİM SINIRLI”

Çetin, AK Parti’yi Süleymanpaşa’da nasıl daha ileriye taşıyabiliriz gayretiyle yönetim kurulunu oluşturacaklarının da altını çizerek,  “Malum önümüzde bir Yerel Seçim var. Yoğun bir çalışma temposuna gireceğiz. Bu manada başvurularını aldığımız arkadaşlarımızın mülakat formlarını tek tek ve titizlikle inceleyeceğiz. Bu tempoya ayak uyduracak kardeşlerimizle çalışacağız. yönetim kulumuz 25 kişiyle sınırlı, ancak kalbimiz Süleymanpaşalı tüm kardeşlerimize yetecek kadar büyük. Yönetimde olsun veya olmasın tüm partili kardeşlerimizle birlikte yek vücut çalışacağız.” diye konuştu.

 

“İSİMLER HAFTA İÇİ BELLİ OLACAK”

 

İlçe Başkanı Sezayi Çetin, önlerinde yoğun çalışma gerektirecek bir seçim süreci olduğunu hatırlatarak, “Seçim maratonundaki zaman giderek daralıyor. Mülakat başvurularını kısa sürede sonuçlandırarak hafta içi Yönetimi Kurulumuzu açıklayacağız. Arkadaşlarımızla birlikte hızlı bir çalışma temposuna gireceğiz. Öncelikli hedefimiz Süleymanpaşa’da belediyeyi kazanmak. Yaşanabilir bir Süleymanpaşa için hedeflerimizi ve projelerimizi vatandaşlarımıza anlatacağız, hemşerilerimizin desteklerini isteyeceğiz.” dedi. Habertrak/Ayşe Çinar