DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.005,99 2.521
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Başkan Albayrak, Yüksel’i fırçaladı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu’nda tartışma yaşandı. İki kez söz almadan konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sert bir dille uyardı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, önce TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak’ın daha sonra ise CHP Grup Başkanı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sözünü kesince Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın tepkisiyle karşılaştı.

ÖNCE TESKİ MÜDÜRÜNÜN SÖZÜNÜ KESTİ

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yine tartışma yaşadı. TESKİ genel müdürü Turhan Toprak’ın konuşması sırasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, söz almadan konuştu. Bunun üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, duruma müdahale etti. Başkan Kadir Albayrak, Cüneyt Yüksel’e hitaben; “Bir dakika, bir dakika konuşurken soracaksanız söz alıp konuşun. “dedi. Bunun üzerine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, söz isteyip konuştu.

VAHAP AKAY’IN SÖZÜNÜ KESİNCE ALBAYRAK SİNİRLENDİ

Daha sonra CHP Grup Başkanı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuştu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sözünü Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kesti. Bunun üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sinirlendi. Vahap Akay’ın sözünün kesilmesi üzerine konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Hayır başkanım söz almadan konuşma. Söz almak zorundasın. Söz almıyorsun. O söz aldı benden. Sen “ben de konuşacağım” de vereyim sana izin. Buranın bir ciddiyeti vardır yani. “dedi. Daha sonra söz alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Vahap Akay’ın sözlerine yanıt verdi. Habertrak/Serhat Yeşilipek

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu’nda tartışma yaşandı. İki kez söz almadan konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sert bir dille uyardı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, önce TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak’ın daha sonra ise CHP Grup Başkanı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sözünü kesince Tekirdağ Büyükşehir […]

26 Mayıs 2023 - 12:04