DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.955,63 -0.105
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

CHP’nin adayları sahaya indi

Son Güncelleme :

31 Ocak 2024 - 12:49

CHP’nin adayları sahaya indi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer ile Süleymanpaşa adayı Volkan Nallar çarşı esnafını ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart Pazar Günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için seçim çalışmalarını hızlandırdı.

ÇARŞI ESNAFINI GEZEREK SORUNLARI DİNLEDİLER

CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ve Süleymanpaşa Adayı Volkan Nallar çarşı esnafını gezerek sorunları dinledi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ve Süleymanpaşa Adayı Volkan Nallar Haber Trak Gazetesine açıklama yaptı.

Taşmerdivenli, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Halkın kendisine ve partisine  teveccüh gösterildiğini ifade ederek; “ Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünde Süleymanpaşa esnafımızı ziyaret ettik. Sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah tekrar tüm belediyeleri kazanarak 12-0 yapacağız”

“Büyükşehir Candan, Süleymanpaşa Volkan”

Süleymanpaşa Adayı Volkan Nallar ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini Candan Yüceer’in kendisinin da Süleymanpaşa Belediyesini kazanacağını iddia ederek;” Halkımız bize ilgi gösteriyor. Sloganımız Büyüşehir’de Candan, Süleymanpaşa’da olsun’. Bu slogan doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Taşmerdivenli ise esnaf ziyaretlerine Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde devam edeceklerini ifade ederek, 31 Mart tarihinde yapılacak olan belediye seçimlerinde ipi göğüsleyeceklerini iddia etti. Habertrak/Salih Aydın