DOLAR 32,3026 % 0.24
EURO 35,1348 % 0.06
GRAM ALTIN 2.513,53 % 0,12
ÇEYREK A. 4.109,62 % 0,12
BITCOIN 69.014,91 4.237
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

“Çorlu Havalimanı tüm bölgeye hizmet verebilecek hale getirmeliyiz”

Son Güncelleme :

29 Haziran 2018 - 9:50

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz İpsala Ticaret Borsası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundular.

 “ÇORLU HAVALİMANI’NIN TRAKYA’NIN HAVALİMANI HALİNE GETİRMEK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR”

Oda Borsa ziyaretleri hakkında konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Seçimlerin ardından göreve gelen başkanlarımız ve yöneticileri ile tanışmak, bölgemizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında projeler üretmek amacıyla oda ve borsa ziyaretlerine start verdik. En büyük hedefimiz; Çorlu Havalimanı’nın işlevselliğini artırarak tüm bölgeye hizmet verebilecek hale getirmektir.” dedi.

“BÖLGEMİZİN KALKINMASI İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ”

İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin; “Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı şahsım ve Borsamız adına teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Borsamız olarak yapılması planlanan tüm projelerde yanınızdayız. Her türlü desteği vereceğiz. Bölgemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandı. Ardından İpsala TB ve bölgedeki pirincin son durumu hakkında bilgiler aktardı.

KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA  (KEŞAN TSO) ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı; “Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Üyelerimize hizmet en büyük görevimizdir. Odamız olarak sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Ardından Keşan TSO hakkında bilgiler verdi.

KEŞAN TİCARET BORSASI İLE KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz; “Sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Çorlu, Trakya Bölgesi’nde nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçeler arasında yer alıyor. Havalimanı’nın  işlevselliğinin artırılarak bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek hale gelmesi bizler için de son derece güzel bir gelişme olacaktır. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin; “Bu tür karşılıklı ziyaretlerin sürekli olarak gerçekleşmesi birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacaktır. Gelibolu TSO olarak her zaman yanınızdayız” diyerek sözlerine son verdi. Habertrak/Hülya Ural