DOLAR 32,2076 % 0
EURO 35,0317 % 0.02
GRAM ALTIN 2.516,72 % 0,64
ÇEYREK A. 4.114,83 % 0,64
BITCOIN 68.901,88 3.977
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Direksiyon Mehmetçik için döndü

Son Güncelleme :

28 Mart 2018 - 11:42

Mehmetçik’e anlamlı destek

S.S 10 No’lu Barbaros- Kumbağ Minibüsle Otobüsle Şehiriçi Yolcu Taşıma Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi mensubu olan minibüsçü esnafı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nın “Zeytin Dalı” harekatına destek amacıyla bir günlük kazançlarını Mehmetçiğe bağışladı.

“Bugünkü kazancımızı Göz Bebeğimiz Mehmetçiğe bağışlıyoruz” pankartlarını araçlarının önüne asan Minibüsçü esnafı  adına açıklama yapan Recep Nişancı, “Bu gün burada bir araya gelerek açıklama yapmamızın nedeni, devletimizin ve hükümetimizin başlattığı ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna destek olmak içindir. Biz minibüsçü esnafı olarak ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna gönüllü asker olduğumuzu ve daime milletimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz” diye konuştu.

Konu vatanda ise gerisinin tefarruat olduğunu ifade eden Nişancı, “Uzun süredir Bölgede ülkemize karşı çok büyük oyunlar oynanmaktadır. Ayrıca Bölgemiz terörden, şer ve ihanet odaklarından gerçekten çok büyük sıkıntılar çekmiştir. Zeytin Dalı Harekatı, bu oyunları bozmak adına, çok önemli bir harekattır. Bu harekata destek vermek adına da  böyle bir çalışma yapmak gerçekten bizim için büyük bir mutluluk vesilesidir.  Arkadaşlarımızla birlikte Mehmetçiğimize destek olmak için “Bugünkü kazancımızı Göz Bebeğimiz Mehmetçiğe bağışlıyoruz” Her zaman ifade ettiğimiz gibi konu vatan ise ‘gerisi teferruattır’ diyerek Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanındayız. Her şey cennet vatanımız içindir. Gerektiğinde biz de canımızı seve seve vatanımız için vermekten asla geri durmayacağız. Allah her daim Devletimizin, Milletimizin ve Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi.

52 adet minibüsün bir günlük geliri mehmetçiğe bağışlandı. Habertrak/Ferhat Akgün