DOLAR 32,2076 % 0
EURO 35,0317 % 0.02
GRAM ALTIN 2.516,72 % 0,64
ÇEYREK A. 4.114,83 % 0,64
BITCOIN 68.901,88 3.977
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Genç başkana destek

Son Güncelleme :

23 Aralık 2017 - 15:23

Tekirdağ İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Malkaralı Öğrenci Erkay Moloz, Malkara’nın Genç ve Dinamik Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u makamında ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a eğitime verdiği desteklerden dolayı nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; Belediye Meclis Üyesi Recai Örs ve Tekirdağ İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Malkaralı Öğrenci Erkay Moloz katıldı.

“ÖĞRENCİLER BİZİM GURURUMUZ”

Samimi ve hoş sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Öğrencilerin her zaman yanında olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Malkaralı genç arkadaşımızın Tekirdağ İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilmesinden dolayı çok memnun olduk. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar bizim gururumuz. Malkara Belediyesi olarak öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarının yanındayız. Eğitime ve öğrencilerimize desteğimiz her zaman devam edecektir. Kendileriyle gurur duyuyorum.” dedi.

“ÇOK DİNAMİK VE ÇALIŞKAN BİR BELEDİYE BAŞKANI”

İl Öğrenci Meclis Başkanı Erkay Moloz ise ziyarette yaptığı konuşmada; “Bizlere bugüne kadar yapmış olduğu desteklerinden dolayı sayın belediye başkanımız Ulaş Yurdakul’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yapacağı katkı ve desteklerinden dolayı hiçbir şüphemiz yoktur. Kendisi çok dinamik ve çalışkan bir belediye başkanı, bizde belediye başkanımızla gurur duyuyoruz.” dedi. Habertrak/Timuçin Çınar