DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.005,99 2.521
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“HERKES SANDIĞA MUTLAKA GİTSİN”

“KAPATMAMIZ GEREKEN SADECE 2,5 MİLYON OY FARKI”

Tekirdağ Milletvekili seçilen Selcan Taşçı Hamşioğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası konuşan Tekirdağ milletvekili gazeteci-yazar Selcan Taşçı Hamşioğlu, seçmene sandığa gitme çağrısında bulunarak; “Herkes sandığa mutlaka gitsin. Sadece 2,5 milyon oy farkı var kapatmamız gereken. 8 milyon insan var sandığa hiç gitmemiş. Kendi geleceğimizi hep beraber kurtaralım.” diye konuştu.

“TÜM TEŞKİLATIMA TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu’ndan önce söz alarak konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, “Bugün bizim için önemli ve değerli bir gün. Bugün sayın vekilimizin mazbatasını almaya geldik hep beraber. Tekirdağ ve Türkiye için hep beraber çalışacağız. teşkilatlarımızın sayın vekilimin de dediği gibi teşkilatlarımızın emeği çok büyük. Ben buradan tüm teşkilatıma tek tek teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. bugün itibariyle de artık Tekirdağ’da yeni bir siyasi dönem başlayacak. Yeni bir anlayışla, yeni çalışmalarla hep beraber olacağız Tekirdağ ve Türkiye’de İYİ Parti iktidarı için hep beraber çalışacağız. Sizlere de teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

“KENDİ GELECEĞİNİZ İÇİN OY KULLANMANIZI İSTİYORUM”

Seçmeni sandığa çağıran Tekirdağ Milletvekili seçilen Selcan Taşçı Hamşioğlu  “Seçim döneminde tüm teşkilat olarak inanılmaz çok çalıştık. Buna herkes şahit. Bir kere daha kadın kollarımıza, genç arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve özellikle benimle birlikte seçim çalışmalarını yürüten il Başkanımız Gökhan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Birkaç gün sonra bir seçime daha gideceğiz. Eğer 14 Mayıs’ın düş kırıklığı varsa, kimse motivasyonunun bozulmasına izin vermesin. Biz anlatmaya çalıştık ancak yeterince anlatamamışız. Bu seçim Benim seçilmem, Ali’nin seçilmesi, Veli’nin seçilmesi veya Kemal beyin seçilmesi veya son tahlilde Tayyip beyin seçilmemesi seçimi değildi. Halen de değil. Dolayısıyla Pazar günü ben herkesten kendileri için, kendi gelecekleri için oy kullanmalarını istiyorum. Özellikle çocuğu olanlardan bir kez daha düşünmelerini rica ediyorum. “ değerlendirmesinde bulundu.

“İLK TURDA 8 MİLYON İNSAN VAR SANDIĞA GİTMEMİŞ”

Seçimin önemine değinen Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, “Bu seçim Kemal beyin de, Tayyip beyin de isimlerinin üzerlerini kapatsınlar geleceklerine oy versinler. Çünkü bu bizim son şansımız. Biz bunu çok anlattık. Demek ki yeterince anlatamadık. Ne olur Pazar günü kimsenin motivasyonu kırılmasın. Herkes sandığa mutlaka gitsin. Sadece 2,5 milyon oy farkı var kapatmamız gereken. 8 milyon insan var sandığa hiç gitmemiş. Kendi geleceğimizi hep beraber kurtaralım. Kimseden bir şey beklemeyelim. Kimse gelip bizi kurtarmayacak. Kimseyi Cumhurbaşkanı yapmaya gitmiyoruz sandığa, sadece hukuka riayet eden bir düzen çerçevesinde yaşamak için sandığa gitmeliyiz. Tekirdağlılar zaten gereğini yapıyor. Tüm Türkiye’deki seçmenlerden bunu rica ediyorum. “diyerek sözlerini tamamladı.

Mazbata töreni sonrası Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, partililerin tebriklerini kabul ederek tek teke fotoğraf çektirdi. Habertrak/Serhat Yeşilipek

 

 

 

“KAPATMAMIZ GEREKEN SADECE 2,5 MİLYON OY FARKI” Tekirdağ Milletvekili seçilen Selcan Taşçı Hamşioğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası konuşan Tekirdağ milletvekili gazeteci-yazar Selcan Taşçı Hamşioğlu, seçmene sandığa gitme çağrısında bulunarak; “Herkes sandığa mutlaka gitsin. Sadece 2,5 milyon oy farkı var kapatmamız gereken. 8 milyon insan var sandığa hiç gitmemiş. Kendi geleceğimizi hep beraber kurtaralım.” diye […]

25 Mayıs 2023 - 14:17