DOLAR 32,2211 % 0.12
EURO 35,0277 % 0.09
GRAM ALTIN 2.503,07 % -0,29
ÇEYREK A. 4.092,51 % -0,29
BITCOIN 71.170,01 6.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°

Okul yararına kahvaltıda buluştular

Son Güncelleme :

10 Mart 2018 - 10:00

Babaeski Gazi Osman Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği, Sınıf Temsilcisi Öğrenci Velileri ile “Okul Yararına” sabah kahvaltısı düzenledi.

Öğretmen Evinde düzenlenen sabah kahvaltısında, öğrenci velileri, Gazi Osman Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği ve Sınıf Temsilcisi Öğrenci Velileri tarafından karanfillerle karşılandı. Okul yararına düzenlenen kahvaltıya yoğun ilgi olurken, yapılan satıştan elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için kullanılacağı belirtildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Gazi Osman Paşa İlkokulu Müdürü Ercan Oraltay, Müdür Yardımcısı Bilgehan Dilbaş, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Akın, Başkan Yardımcısı Yasemin Eker, Yönetim Kurulu Üyeleri Gizem Erol, Zehra Tuncal, Nebahat Tarhanalı, Elif Karagöz, Ömür Düzgün, Fatma Çelik, Melek Süsler, Filiz Erol, Üstünay Yancu ve Sınıf Temsilcisi Öğrenci Velilerinin yer aldığı sabah kahvaltısı saat 10.00’da başlayıp, öğlen 12.00’ye kadar devam etti.

“HER TÜRLÜ SORUNU İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK DÜŞÜNCESİNDEYİZ”

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Akın, şunları söyledi; “Öncelikle hepinize Okulumuz Aile Birliği tarafından hazırlanan kahvaltı etkinliğimize katılarak onur verdiğiniz için teşekkür eder, saygılar sunarız. Okulların etkili olabilmesinin en temel koşullarından biri de okulların, okul-aile birliğine sahip olması gerektiğidir. Okul-aile birliği sayesinde okulun paydaşları olan velilerle etkili bir iletişim sağlanmakta, ailenin de eğitim-öğretim sürecine katılmasına olanak sağlanmaktadır. Böylece değişimler karşısında okullar ayakta durabilmekte, toplumun istediği nitelikte bireyler yetiştirilmekte, öğrencilerimizin akademik başarısı da oldukça yüksek olabilmektedir. Okulumuz Aile Birliği, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ve okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek, maddi imkânlardan yoksun öğrencilerin zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak ve okula maddi katkı sağlamak üzere kurulmuş, Okulun amaçlarının gerçekleştirilmesine, stratejik gelişimine, fırsat eşitliğine imkân vermekte ve öğretmenler kurulunca alınan kararların uygulanmasını desteklemek amacıyla velilerle iş birliği yapmaktadır. Bizler, Veliler arasında sıkı bağ kurarak her türlü sorunu iş birliği içerisinde çözüme kavuşturmak düşüncesindeyiz. Kadınlar günü dolayısıyla sözlerimi tamamlamadan tüm bayan velilerimizin kadınlar gününü kutlarım.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat’ta, sabah kahvaltısı etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada; “Gaziosmanpaşa İlkokulumuz Okul Aile Birliği, Kadınlar Günü münasebetiyle böyle güzel, anlamlı bir etkinlik düzenlemiş, bizleri de davet ettiler. Biz burada bulunmaktan onlarla birlikte olmaktan gerçekten çok mutluyum. Okul Aile Birliklerimizin Bayan Dayanışmasının güzel bir örneği olan bu kahvaltı programımızı düzenleyen Okul Aile Birliği Üyelerimize, Okul İdaremize teşekkür ediyorum. Hepsini gönülden kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okul yararına çeşitli hediye çekilişlerinin yapıldığı kahvaltı, türkü ve oyun havaları eşliğinde son buldu. Habertrak/Metin Karakuş