DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.792,00 1.496
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

ÖZEL’DEN ALBAYRAK’A GÖREV

Son Güncelleme :

05 Mart 2024 - 13:31

ÖZEL’DEN ALBAYRAK’A GÖREV

ALBAYRAK BU BİRİMDE DEĞERLENDİRİLECEK

TECRÜBELERİNDEN YARARLANILACAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’in proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Eşgüdüm Eğitim ve Denetim Birimi kuracaklarını söyledi. Genel Başkan Özel, bu birimin onursal başkanının Yılmaz Büyükerşen olacağını dile getirdi. Ayrıca bu birimde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a görev vereceklerini ifade etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer’in proje tanıtım toplantısı geniş katılımla Ramada Otel’de yapıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı programda mevcut büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın görev üstlenip üstlenmeyeceği konusunda Özgür Özel açıklamalarda bulundu. 

 11 İLÇEYE 11 OKUL PROJESİNE ÖVGÜ

Kadir Albayrak’ın yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden CHP Genel Başkanı Özgür Özel; “Kadir Başkan ile ilgili ‘her ilçeye okul yapıyor’ diye şikayet geliyordu. Tekirdağ’daki okulların büyük bir bölümü depreme dayanıksızdı. Kadir başkanın yaptırdığı okullar olmasaymış halimiz perişanmış. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaptığı işler saymakla bitmez.” dedi.

 “KADİR BAŞKANI DA BURADA DÜŞÜNÜYORUZ”

Kadir Albayrak’ın kenara çekilmeyeceğini dile getiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel; “Kadir başkan 1 Nisan günü ne yapacak? Emekli mi olacak? Hayır. Böyle bir şey yok. CHP belediyeleri için tecrübe ve insan kaynağı önemli. Cumhuriyet Halk Partisi Eşgüdüm Eğitim ve Denetim Birimi kuruyoruz. Birimin başında genel koordinatörü, Onursal Başkanı Yılmaz Büyükerşen olacak. Burada projeler üreteceğiz ve belediye başkanlarımıza yol göstereceğiz. Kadir başkanı da burada düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu. Habertrak/Serhat Yeşilipek