DOLAR 32,3868 % -0.19
EURO 34,8190 % 0.16
GRAM ALTIN 2.441,00 % 0,10
ÇEYREK A. 3.991,03 % 0,10
BITCOIN 63.057,81 -0.884
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Sadece vatandaşa hizmet edeceğiz”

Son Güncelleme :

02 Nisan 2024 - 13:33

“Sadece vatandaşa hizmet edeceğiz”

CHP’nin Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Volkan Nallar, 67 bin 661 oy alarak yüzde 53.74 oy oranı ile Süleymanpaşa’nın yeni belediye başkanı oldu. Volkan Nallar2ın seçimi kazanmasının ardından CHP’de kutlamalar başladı. Sahil dolgu alanına konvoy halinde gelen partililer burada seçim zaferini kutladılar.

Vatandaşlara hitap eden  Volkan Nallar, Süleymanpaşa’da kimseyi ötekileştirmeyeceklerini belirterek; “Artık Tekirdağ’da da Süleymanpaşa’da da tertemiz siyaset olacak. Sadece vatandaşa hizmet edeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden kucaklayacağız. “diye konuştu.

“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Herkese teşekkür eden Volkan Nallar; “Bize bir haftadır, son günlerde Candan hanıma da, bana da, arkadaşlarıma da inanılmaz saldırılar var. Biz onlar gibi değiliz. Artık Tekirdağ’da da Süleymanpaşa’da da tertemiz siyaset olacak. Sadece vatandaşa hizmet edeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden kucaklayacağız. Halkımız iftiralara kanmadığını bugün sandıkta vicdanınla baş başa kalarak bizlere gösterdi. Ben bize oy veren, vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra vermeyenlerin de hizmetlerimizle oylarını alacağımıza buradan herkese söz veriyorum.  Bu benim hayalimdi. Dayımızdan çocukluğumuzda merak saldık siyasete. Ardından değerli büyüklerim sağ olsunlar Faik Öztrak vekilimiz destek oldu, bizleri siyasetle bir araya getirdiği için. Ben arkadaşlarımla beraber emaneti geri aldım. Emanete ihanet etmeyeceğiz. Memlekete güzel hizmet edeceğiz. Bu memleketi turizm şehri yapacağız. Belediyede çalışanlar da mutlu olacak hizmet almaya gelenler. “diye konuştu. Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Candan Yüceer, vatandaşlara hitap etti. Habertrak/Serhat Yeşilipek