DOLAR 32,2076 % 0
EURO 35,0317 % 0.02
GRAM ALTIN 2.516,72 % 0,64
ÇEYREK A. 4.114,83 % 0,64
BITCOIN 68.901,88 3.977
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Süleymanpaşa’da değişim rüzgarı

Son Güncelleme :

26 Kasım 2018 - 10:23

Genel merkeze yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, CHP’nin kalesi olan Tekirdağ’da ilçe belediye başkan adaylarının büyük oranda yerlerini koruyacağı iddia edilirken şuanda adayın değişmesi kesinleşen ilçenin Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesi olduğu ve yeni adayın örgütünde tam desteğini alarak yola çıkan genç isim İlker Yağcıoğlu olacağı konuşuluyor.

SÜLEYMANPAŞA YİNE AÇIKLANMAYACAK

CHP’de yaklaşan yerel seçimlerde adaylık yarışında heyecan dorukta. Genel merkezden edinilen bilgilere göre bu hafta yapılacak olan Parti Meclisi toplantısında yaklaşık 300 adayın isminin açılanacağı aday değişikliğine gidilmesine kesin gözle bakılan Süleymanpaşa’da ismin yine açıklanmayacağı belirtiliyor.

EŞKİNAT ÇEVRESİNE “AÇIKLANACAĞIM” DEDİ AMA…

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın çevresine “bu hafta açıklanacağım” dediği konuşulurken partiden elde edilen bilgilere göre Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın isminin bu hafta da açıklanmayacağı çünkü aday olarak düşünülen ismin örgütünde de tam desteğini alarak yola çıkan İlker Yağcıoğlu olduğu edinilen bilgiler arasında.

TÜM OKLAR YAĞCIOĞLU’NU GÖSTERİYOR

Öte yandan CHP Genel merkezinin de İlker Yağcıoğlu ismi üzerinde durduğu bilgisine ulaşılırken özellikle vatandaşların CHP’de aday değişikliği talebine kayıtsız kalınmayacağı 3 vekilin ikisinin ve örgütün tam desteğini alan Yağcıoğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından genç ismin “partide ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayacağı, tam bir birlik beraberlik ortamı yaratılarak küskünlerin barıştırılacağı” ifade ediliyor.

Habertrak/Özlem İnan