DOLAR 32,3994 % -0.12
EURO 34,7751 % 0.07
GRAM ALTIN 2.435,15 % -0,14
ÇEYREK A. 3.981,47 % -0,14
BITCOIN 62.308,58 -2.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

TEFSAD’dan uluslararası başarı

Son Güncelleme :

15 Şubat 2024 - 13:08

TEFSAD’dan uluslararası başarı

Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri, Uluslararası Fotoğraf Federasyonu’nun dünya çapında düzenlediği fotoğraf yarışmasına katılan 226 dernek arasından 48.’inci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

TEFSAD’tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Tefsad Dernek başkanı Mehmet Çevik, “Derneğimiz üyelerinin bu yarışmalarda gösterdiği üstün başarıyı kentimiz ve derneğimiz adına sevinçle ve gururla karşılıyorum. Bu prestijli yarışmalardan aldığımız ödüller sayesinde şehrimizi ve derneğimiz Tefsad’ın adını uluslararası fotoğraf alanlarında daha sık duyurmaya başladık. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Dünya 48’inciliği ünvanını sağlayan ekipte yer alan fotoğrafçılar ise şu şekilde belirlendi: Ahmet Kıvan, Arif Aktürk, A. Yalçın Ceylani, Behçet Atabek, Birol Karaibiş, Cihan Karaca, Hakan Tokuç, Mualla Arıcı Üstün, Semih Akça, Neslihan Yazıcılar Akça, Sevim Çelebi Fidan,Yaşasın Oğuzhan.

Ayrıca, Uluslararası Fotoğrafçı Ünvanı  AFIAP alan fotoğrafçılar ise Ahmet Kıvan, Ensar Zümre, Mualla Arıcı Üstün, Neslihan Akça Yazıcılar ve Sevim Fidan’dan oluşurken, Fotoğrafta Mükemmellik Ünvanı EFIAP alan fotoğrafçılar ise Hakan Tokuç, Nevin Çığ, Sibel Üstün Özek ve Yaşasın Oğuzhan’dan oluştu.

Tefsad üyesi fotoğraf sanatçısı Arif Hikmet Aktürk  ise “EFIAP/Gümüş” ödülü sahibi oldu.

Tefsad Dernek başkanı Mehmet Çevik ve Tefsad üyesi fotoğraf sanatçısı Semih Akça’da Türkiye’de sadece 6 kişinin sahip olduğu “EFIAP/ Platin” ödülü sahibi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Tefsad üyelerinden Abdullah Yalçın Ceylani ile Birol Karaibiş ise “EFIAP/Elmas1” ödülü ile onurlandırıldılar. Türkiye çapında sadece dört kişide bulunan “EFIAP/Elmas1” ödülünün 2’si Tefsad üyelerinde bulunuyor. Tefsad üyesi fotoğraf sanatçısı Cihan Karaca ise Türkiye’de bu güne kadar sadece bir kişinin sahip olabildiği  “EFIAP / Elmas3” ödülünün sahibi olarak büyük bir başarıya imza attı. Haber Merkezi