DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.110,00 0.389
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Haber Merkezi

Tekirdağ belediye başkanları saldırı için ne dedi?

Son Güncelleme :

09 Mayıs 2023 - 11:38

Tekirdağ belediye başkanları saldırı için ne dedi?

CHP’Lİ BAŞKANLARDAN İMAMOĞLU’NA DESTEK

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve mitinge katılanlara Erzurum’daki miting sırasında bir grup taş attı. Provakatif saldırı sonrası bazı vatandaşlar yaralandı. Saldırı sonrası siyasilerden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı yağdı.

 CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve CHP’li 7 ilçe belediye başkanı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla provakasyonu kınadılar.

 “ALBAYRAK; “SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLER ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMELİDİR”

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı paylaşımda;”Sevgili yol arkadaşım Ekrem İmamoğlu Erzurum mitinginde gerçekleştirilen saldırı girişimini şiddetle kınıyorum. Türkiye’nin en önemli seçimlerinden birine günler kala ülkenin demokrasi ve huzur özlemini hedef alan bu saldırıyı gerçekleştirenler adalet önünde hesap vermelidir.” dedi.

YURDAKUL; “NEFRET DEĞİL, SEVGİ KAZANACAK”

CHP’li Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul paylaşımında; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu ve Erzurumlu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sağduyumuzu koruyacağız, nefret değil, sevgi kazanacak.”ifadelerini kullandı.

Erkiş; “PROVAKASYONA GELMEYECEK, TUZAKLARINA DÜŞMEYECEĞİZ”

CHP’li Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş; “Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na yapılan taşlı saldırıyı kınıyorum.

Provakasyona gelmeyecek, tuzaklarına düşmeyeceğiz. Birleşe birleşe kazanacak, ülkemize barışı ve huzuru getireceğiz. “şeklinde paylaşım yaptı.

VAR; “14 MAYIS’TA SEVGİ, BARIŞ, HOŞGÖRÜ KAZANACAK”

CHP’li Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Sayın İmamoğlu’na ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aydınlık günlere çok az kaldı. Sabredeceğiz, provokasyonlara alet olmayacağız. 14 Mayıs’ta sevgi, barış, hoşgörü kazanacak!” paylaşımında bulundu.

YÜKSEL; “14 MAYIS’TA SEVGİ KAZANACAK, HOŞGÖRÜ KAZANACAK”

CHP’li Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, paylaşımında; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayımız Ekrem İmamoğlu’na ve Erzurumlu vatandaşlarımıza geçmiş olsun. 14 Mayıs’ta Sevgi kazanacak, hoşgörü kazanacak.” İfadelerine yer verdi.

TEPE “NE YAPARSANIZ YAPIN BU ÜLKEYE BARIŞI VE HUZURU GETİRECEĞİZ”

CHP’li Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı birliğimize ve demokrasimize yapılmıştır. Ekrem İmamoğlu’na ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ne yaparsanız yapın bu ülkeye barışı ve huzuru getireceğiz! Sevgi kazanacak!” dedi.

AKAY; “İNATLA SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİK DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, paylaşımında; “Biz inatla sevgi, barış ve kardeşlik demeye devam edeceğiz. Bu milletin barışını, huzurunu ve kardeşliğini bozamayacaksınız.#SanaSöz” şeklinde konuştu.

SARIKURT; “ADİL VE HUZURLU BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ”

CHP’li Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yayınladığı videoda; “Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı miting düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Atılan o taşlara sevgi, saygı ve hoşgörüyle cevap vereceğiz. Nefretten uzak, sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin hâkim olacağı, adil ve huzurlu bir Türkiye için birleşe birleşe kazanacağız. Sevgi kazanacak, hoşgörü kazanacak. Her şey çok güzel olacak.” diye konuştu.

CHP’li başkanların kınama mesajları sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekorları kırdı.

Habertrak/Salih Aydın

 

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,1989

SATIŞ

32,2053

FARK

% -0.22
Dolar EURO

ALIŞ

34,8984

SATIŞ

35,1156

FARK

% -0.22
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,7704

SATIŞ

41,0337

FARK

% -0.05
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,3880

SATIŞ

35,4067

FARK

% -0.62
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,6362

SATIŞ

23,6478

FARK

% -0.25
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.999,89

SATIŞ

4.088,64

FARK

% 1,40
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.499,93

SATIŞ

2.500,70

FARK

% 1,40
Dolar BITCOIN

FİYAT

67.110,00

DEĞİŞİM

0.389

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER