DOLAR 32,4045 % -0.14
EURO 34,8089 % 0.16
GRAM ALTIN 2.437,45 % -0,05
ÇEYREK A. 3.985,23 % -0,05
BITCOIN 62.827,99 -1.517
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Tekirdağspor, kupasını aldı

Son Güncelleme :

15 Nisan 2024 - 16:47

Tekirdağspor, kupasını aldı

HAYRABOLU MAÇTAN ÇEKİLDİ

 

5-0

Tekirdağspor, Namık Kemal Stadı’nda Hayrabolu Belediye Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Maçı 5-0 kazanan Tekirdağspor, Süper Amatör Küme şampiyonu olarak kupasına kavuştu. Maçın skorunun 5-0’a gelmesinin ardından 44. Dakikada saha karıştı. Oyuncular arası çıkan tartışma sonrası Hayrabolu Belediyespor sahadan çekildi. Maç sonu Tekirdağspor’a şampiyonluk kupası verildi. Tekirdağspor, ligin bitimine 3 hafta kala kupasına kavuştu.

 

Maça hızlı başlayan ev sahibi Tekirdağspor’un ikinci dakikada geliştirdiği atakta Birol Öztürk, ceza sahası içinde topla buluştu. Birol’un vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0

Dakika 8’de Tekirdağspor’un atağında ceza sahası içinde oyuncular paslaştı. Net pozisyonda Birol Öztürk, topla buluştu. Birol’un şutu filelerle buluştu. 2-0

Dakika 21’de Tekirdağspor’un atağında Ceyhun Kalıntaş topla buluştu. Ceyhun’un şutu gol oldu. 3-0

 

Dakika 24’de Tekirdağspor’dan Mehmet Çağlar Çavdar, topla buluştu. Mehmet’in şutu filelerle buluştu. 4-0

Dakika 41’de Tekirdağspor atağında Eren Genç, topla buluştu. Eren’in şutu ile Tekirdağspor 5-0 öne geçti.

  1. DAKİKADA SAHA KARIŞTI

Maçın 44. dakikasında gelişen Tekirdağspor atağında Hayrabolu ceza sahasında oyuncular arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce yedek oyuncular ve teknik ekipler sahaya girdi. Hakem tartışma sonrası her iki takımdan da birer oyuncuya kırmızı kart verdi. Tekirdağspor’dan Hüseyin Onan, Hayrabolu Belediye Gençlikspor’dan ise Samet Kesebir, kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu olayın ardından Hayrabolu Belediye Gençlikspor, maçtan çekildi.

Maçın bitmesinin ardından kupa töreni yapıldı. Tekirdağspor şampiyonluk kupasını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve Kulüp Başkanı Ekrem Daştan’ın elinden aldı.

 

Kupa töreni sonrası konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer; “Tekirdağspor’u, oyuncularımızı, teknik heyeti, başkanımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Sporda başarılı olmamız bizler için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Spor A.Ş. kurarak amatöre var gücümüzle destek vereceğiz. Kulüplerimizin başarısı şehrimizin başarısıdır. Bizim başarımız onların başarısıdır. Onlar üst lige çıktıklarında onlarla gururlanacağız, biz de sevineceğiz. Sporun her alanına her branşına destek vereceğiz.” dedi.

Daha sonra konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; Tekirdağspor’un başarısı ile gururlandıklarını belirterek; “ Geçmişte Tekirdağspor kulüp başkanlığı yaptım. Ne kadar zorlu olduğunu bilen birisiyim. Tekirdağsor’un yönetimiyle konuştum. Tekirdağspor’a gücümüz el verdiğince destek vereceğiz. Tekirdağspor’un yükü sadece yönetime bırakılamaz. Herkesi şehrin takımına destek olmaya çağırıyorum”. Diye konuştu.

Kupa töreni sonrası; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kulüp Başkanı Ekrem Daştan, sporcular ve teknik heyet taraftarları selamladılar.