DOLAR 32,5494 % 0.24
EURO 35,2052 % 0.65
GRAM ALTIN 2.439,53 % 0,04
ÇEYREK A. 3.988,63 % 0,04
BITCOIN 62.548,78 -2.133
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Türk bayrakları dağıtıldı

Son Güncelleme :

02 Kasım 2020 - 14:55

Türk bayrakları dağıtıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Milletvekilleri ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Ayrıca şehrin giriş ve çıkışlarında Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından araçlara da Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinden itibaren Süleymanpaşa merkezinde esnafı dolaşarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan ve Türk Bayrağı hediye eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak, Cumhuriyet Bayramı’mızın 97. yıldönümü anısına, AK Parti Tekirdağ Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Yel, Sn. Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Sn. Sezayi Çetin ve teşkilat mensuplarımızla birlikte, günün erken saatlerinden itibaren şehrimizin dört bir yanında hemşehrilerimizin bayramını kutlayarak, şanlı Türk Bayrağımızı hediye ettik,” diye konuştu. Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemine değindiği konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: “Süleymanpaşa’da yaşayan kıymetli hemşehrilerim; bugün, Aziz Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere Türkiye Cumhuriyeti’ni ve bu güzel vatanı armağan eden atalarımızı, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.”

Haber Merkezi