DOLAR 32,3994 % -0.12
EURO 34,7751 % 0.07
GRAM ALTIN 2.435,15 % -0,14
ÇEYREK A. 3.981,47 % -0,14
BITCOIN 62.308,58 -2.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

“Türkiye Yüzyılı’yla yeni bir dünyayı kuracak adımlar atacağız”

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “Kâğıthane – İstanbul Havalimanı Metrosu” Açılış Töreni’ne katıldı.

TBMM Başkanı Şentop, burada yaptığı konuşmada, 1986’dan 1991 yılına kadar öğrencilik yıllarını İstanbul’da geçirdiğini anlatarak, o günün İstanbul’u ile bugünün İstanbul’u arasında katbekat fark olduğunu dile getirdi.

Bugün çok büyük bir projenin, metro hattının açılışını yaptıklarını belirten Meclis Başkanı Şentop, şöyle konuştu:

“Bu büyük hizmetlerle son 20 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İstanbul’a ve Türkiye’ye çağ atlatacak düzeyde büyük projelerle mesafeler alındı. 21. yüzyıl, Türkiye Yüzyılı olacak inşallah. Yeniden büyük Türkiye’yi tesis edip dünyanın yeni düzeninde aktif rol oynayan büyük Türkiye’yi, Türkiye Yüzyılı’yla yeni bir dünyayı kuracak adımları atacağız inşallah. 5 yıldır yürütülen çok büyük çalışmaların meyveleri bu aylarda önümüze çıkıyor. Bu büyük açılışlarla adımlarla bütün Türkiye’nin, bütün dünyanın göreceği büyük projeler gün yüzüne çıkıyor.”

Mustafa Şentop, konuşmasını, projede emeği geçenlere teşekkür ederek bitirdi.

TBMM Başkanı Şentop ayrıca sosyal medya hesabın yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Kâğıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni’ne katıldık. Yerli ve milli mühendislik başarısı eserlerimizden birini daha milletimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Hayırlı olsun.” ifadesini kullandı. Haber Merkezi

 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “Kâğıthane – İstanbul Havalimanı Metrosu” Açılış Töreni’ne katıldı. TBMM Başkanı Şentop, burada yaptığı konuşmada, 1986’dan 1991 yılına kadar öğrencilik yıllarını İstanbul’da geçirdiğini anlatarak, o günün İstanbul’u ile bugünün İstanbul’u arasında katbekat fark olduğunu dile getirdi. Bugün çok büyük bir projenin, metro hattının açılışını yaptıklarını belirten […]

27 Ocak 2023 - 9:38