DOLAR 32,2220 % 0.03
EURO 35,0319 % 0.03
GRAM ALTIN 2.511,06 % 0,41
ÇEYREK A. 4.105,59 % 0,41
BITCOIN 67.653,74 1.297
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

YÜCEER’DEN BÜYÜK DÜŞÜŞ

Son Güncelleme :

15 Şubat 2018 - 10:08

Başka bir ilden mi aday olacak?

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, siyasi olarak hızla düşüş yaşamaya devam ediyor. Daha önce CHP’nin Tekirdağ’da gerçekleştirdiği kongrelerde umduğunu bulamayan Yüceer, sonrasında grup başkanvekilliğine aday olmuş ve burada da umduğunu bulamayarak parti meclisine aday olmuştu.

NEREYE ADAY OLDUYSA OLMADI

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sırasıyla CHP Grup Başkan Vekilliğine ve CHP Kurultayında parti meclisine aday oldu. Grup başkanvekili olarak, Engin Altay ve Özgür Özel ile Engin Özkoç seçildiği grup başkan vekilliği seçimlerinde Yüceer de son turda 24 oy alarak adeta hüsrana uğramıştı.

Daha sonrasında aday olduğu PM üyeliği için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde kendisine yer verilmezken Yüceer, çarşaf liste yönteminin uygulandığı seçimlerde 310 oy alarak 62. sırada kendine yer bulabildi.

ÖRGÜTLER DESTEK VERMEDİ

Özellikle CHP Tekirdağ il kongresinde istediğini bulamayan Yüceer’e CHP Kurultayında Trakya’da ki CHP örgütleri de destek vermemişti. Yüceer’in yeni dönemde yaşadığı hızlı siyasi düşüş gözlerden kaçmazken önümüzdeki dönem Tekirdağ dışında büyük bir ilden aday olacağı kulislerde konuşuluyor.

YÜCEER BAŞKA BİR İLDEN Mİ ADAY OLACAK?

Tekirdağ’da İl kongresinden umduğunu bulamayan ve özellikle CHP Kurultayında aday olduğu parti meclisi üyeliği için de örgütün desteğini alamayan Yüceer ile ilgili olarak önümüzdeki dönemde ‘’İstanbul ya da Ankara’dan mı aday oluyor? ‘’ sorusu gündeme geldi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından toparlanma dönemine geçmek için Yüceer’in başka bir ilden aday olma ihtimalinin güçlü olduğu yorumları dilden dile dolaşmaya devam ediyor.