DOLAR 32,2532 % -0.08
EURO 35,1361 % 0.05
GRAM ALTIN 2.467,59 % 0,06
ÇEYREK A. 4.034,51 % 0,06
BITCOIN 65.278,20 -1.085
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

ALBAYRAK’I AYAKTA ALKIŞLATTI

Son Güncelleme :

16 Ekim 2023 - 15:08

ALBAYRAK’I AYAKTA ALKIŞLATTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,dev projelerini teker teker ya hizmete açıyor,ya da temelini atıyor.

Albayrak’ın hızına kimse yetişemiyor.

Yol ve viyadük seferberliği başlatan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,hükümetin el atamadığı hizmetlere de el atarak bir bir gerçekleştiriyor.

“Tekirdağ merkezden ulaşımı en güç olan ilçemiz hangisi?”diye sorsak,şüphesiz hemen herkes “Şarköy ilçemiz” diye cevabını yapıştırır.

Yıllardır sürüncemede bırakılan bu yol,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibi tarafından hizmete açıldı.

İnsan yaşamına güvenli yolculuğun yanı sıra zaman ve yakıt tasarrufu,yöre halkının yol kenarında bulunan tarla ve evlerine ekonomik değer katma gibi bir çok etki bu yolun içinde yer alıyor.

Son olarak, iki yol birden halkın  kullanımına açıldı.

Bunlardan en önemlisi ise Süleymanpaşa ilçesine bağlı Ormanlı ile Şarköy ilçesine bağlı Güzelköy (Melen) mahallelerini birbirine bağlayan 15 km’lik yol

Yolun özelliği Şarköy-Tekirdağ arasını 20 kilometre kısaltması ve virajlardan kurtarması.

Üstelik daha güvenli bir yol olmasının yanısıra 25 milyon lira gibi önemli bir yapım maliyetinin bulunması da dikkat çeken bir rakam olarak karşımıza çıkması.

“Hayaldi…Gerçek oldu.”Diyorlardı ya…

İşte böyle oldu.

Köyün(Mahallenin) muhtarı yaptığı konuşmada; bu büyük projenin gerçeğe dönüşmesine çok sevinmiş olacak ki,alışıla gelmişin dışında bir konuşma ve istekle ”yolun yapımını gerçekleştiren Kadir Albayrak ve ekibini ayakta alkışlayalım.”diyerek sevincini dışa vuruyor ve bunu da gerçekleştirerek işin hakkını teslim ediyor.

Yolların ve viyadüklerin kahramanı en baba başkan” ve ekibini biz de kutluyoruz.