DOLAR 32,2496 % 0
EURO 34,8207 % 0.38
GRAM ALTIN 2.423,95 % 1,28
ÇEYREK A. 3.963,15 % 1,28
BITCOIN 62.229,41 -0.475
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

TEKİRDAĞSPOR YANGIN YERİ Mİ?

Son Güncelleme :

27 Mart 2023 - 10:01

TEKİRDAĞSPOR  YANGIN YERİ Mİ?

Tekirdağspor’da Arifiye Kalaycıspor maçında alınan yenilgi Tekirdağspor’u Bölgesel Amatör Lig’te düşme potasına getirdi.
Yöneticilerin vurdumduymazlığı, “gelecek sezona hazırlanıyoruz” şeklindeki demeçleri takımı olumsuz yönde etkiledi.
Özellikle yöneticilerin, Tekirdağspor takımına “Toplama takım”, taraftara “Kalabalık” şeklinde yakıştırmalarda bulunması tafatar, futbolcu, yönetici üçgeninde olumsuz bir hava üretti.
Yöneticilerin, “ bu takımdam 4-5 kişi kalabilir şeklindeki ifadelerinde futbolcularda buruk bir hava yarattı.
Futbolcular, sönük bir futbol ortaya koymaya başladılar.
Son dört haftada galibiyet yüzü göremediği gibi üç önemli maçtan yenilgiyle sahadan ayrılan futbolcuların öyle üzgün görünmemeleri de gözlerden kaçmadı.
Takımda bir oyun düzeninin bulunmayışı, savunmada ve hücumda eski futbol oyunları gibi “toplu defans, toplu hücum” şeklindeki oyun teması, futbolcuların ne kadar isteksiz bir oyun sergiledikleri dikkat çekti.
Özellikle svunma oyuncularının başarısız futbolları, arkaya adam kaçırmaları, kafa toplarındaki yetersizliği yenilgilerin en büyük nedeni oldu.
Takımdaki bazı futbolcuların son sezonları oluşu, yaşlı kadrolardan meydana gelmesi, rakip takımların daha genç ekiplerden dinamik kadroyla maçlara çıkmaları Tekirdağspor’un bu nedenle 90 dakikalım mücadelede yorulmaları altı çizilecek önemli noktalardı.
İstenilen transferlerin yerine getirilemeyişi, Mustafa Akkuş gibi bir golcü futbolcunun elden kaçırılması da yöneticilerin yönetim zaafiyeti olarak ortaya çıktı.
Şimdi tek şansımız, 9 milyon TL harcadığı (!) belirtilen Tekirdağspor’un 1,5 milyon TL bütçeyle yeni yıla hazırlanacak olan Çerkezköyspor 1911’i yenmemiz olacak. Yöneticilerin ceplerinde paraları varsa bu maça özel prim vermeleri ve bu rezalete son vermeli gerekecek.
Tüm Tekirdağsporlu taraftarlar, yöneticilerden bu son hamleyi bekliyorlar.