DOLAR 32,5322 % 0.27
EURO 34,9321 % 0.16
GRAM ALTIN 2.445,07 % 0,26
ÇEYREK A. 3.997,68 % 0,26
BITCOIN 63.669,26 0.747
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

HAFTANIN MAÇLARI

Adana Demirspor Adana Demirspor
 

MS
0 - 3

Galatasaray Galatasaray
Kasımpaşa Kasımpaşa
 

MS
1 - 0

Samsunspor Samsunspor
Sivasspor Sivasspor
 

MS
1 - 0

Konyaspor Konyaspor
Hatayspor Hatayspor
 

MS
1 - 2

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Fenerbahçe Fenerbahçe
 

MS
2 - 1

Beşiktaş Beşiktaş
Pendikspor Pendikspor
 

MS
1 - 2

Kayserispor Kayserispor
Alanyaspor Alanyaspor
 

MS
6 - 0

İstanbulspor İstanbulspor
Trabzonspor Trabzonspor
 

MS
4 - 2

Gaziantep FK Gaziantep FK
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
 

MS
2 - 2

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Karagümrük Karagümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
Haber Merkezi

İkincilik ve onur mücadelesi

Son Güncelleme :

29 Şubat 2024 - 13:47

İkincilik ve onur mücadelesi
  1. Yılspor ile Sağlamtaşspor Süper Amatör liginde karşı karşıya gelecek. 100. Yılspor Play-Off turuna çıkmak için 3 puan arayacak. Sağlamtaşpor ise kolay rakip olmadığını herkese gösterip galibiyet için oynayacak.

Süper Amatör ligde 2. Olup Play-Aut oynamak isteyen 100. Yılspor ile ligi üst sıralarda bitirmek isteyen Sağlamtaşspor, Pazar Günün 13 Kasım sahasında karşı karşıya gelecek.

100 Yılspor 2.lig iddiasını sürdürebilmek için mutlak 3 puan için saha çıkacak. Ligde iddiası olmaması rağmen Kızılpınar deplasmanından puanı söken Sağlamtaşspor kolay lokma değil.

  1. Yılspor, Bal ligine çıkmak için, Sağlamtaspor ise onuru ve genç oyuncuları tecrübe kazandırmak için sahada var olacak.
  • 100.Yılspor Teknik Direktörü Metin Kaplan;” Sağlamtaşspor’un yeri önemli değil. Her rakibi ciddiye alıyoruz. “

  • Sağlamtaşspor Teknik Direktörü Özay Ceylan;” Bizi kimse çantada keklik görmesin. Kazanmak için, onurumuz için oynayacağız”

  1. Yılspor ile Sağlamtaşspor Pazar günü 13 Kasım Sahasında saat: 17:00’da karşı karşıya gelecek.

Süper Amatör kümde özelikle lig 2. Liği için oynayan takımların artık puan kaybına tahammülü yok.

Bu takımların başında gelen 100.Yılspor lig sonunda ilk 2 sırada yer alabilmek için 3 puan için sahaya çıkacak.

Sağlamtaşspor ise devre arası transfer sürecinde bir çok oyuncusunu farkı takımlara transfer etti. Buna rağmen ligi ciddiye alan Sağlamtaşspor, üst sıralara tırmanabilmek için bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

100.Yılspor Teknik Direktörü Metin Kaplan ve Sağlamtaşspor Teknik Direktörü Özay Ceylan, Haber Trak Gazetesine bu 100. Yılspor –Sağlamtaşspor maçını değerlendirdi.

Sağlamtaşspor Teknik Direktörü Özay Ceylan açıklamasında Sağlamtaşspor kısa bir süre önce Teknik Direktör değişikliğine gittiğini ifade ederek, şunları kaydetti” Kan  değişikliği lazımdı. Bunun için Ümit hocamızla yollarımız ayrıldı. Ümit hocamızın arından ben teknik direktör olarak takımın başında sahaya çıkmaya başladım. Bazı oyuncularımız farklı takımlara transfer oldular. Daha fazla para kazanmak için 2. Amatör Kümeyi tercih ettiler.  Geçen senin de planlamasını yaparak 1. Amatörden almış olduğumuz oyuncular ile lige devam ediyoruz.  Sağlamtaş’lı oyuncuları arttık.  14 kişi sahaya çıkıyoruz. Uygun genç oyuncu bulursak transfer edebiliriz.  Her sezona üst sıralar a çıkmak için mücadele ediyoruz. Hedefimizden uzaklaşırsak genç oyuncu yetiştiren bir formata dönüyoruz. “

“Sağlamtaşspor artık bir markadır”

Sağlamtaşspor’un Süper Amatör Kümenin köklü bir olduğunu ifade eden Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü;” 9 yıldır Süper Amatör kümedeyiz. Bu ligde marka bir kulüp olduk. Bu süreç zarfında hiçbir takım bizi küçük göremez. Her zaman ligin en iddialı takımlarından bile puanlar aldık. Bundan sonrada bunun için mücadele edeceğiz.  Bir köy takımı olarak Süper Amatör Kümede kalmak çok zor. Bunu bir köy takımı olarak başarıyoruz. Hiçbir Belediye’den maalesef hiçbir destek alamıyoruz. Malkara Belediyesi tüm imkanlarını Malkara 14 Kasım’a seferber etti. Kulüp Başkanı Recep Deniz ve Benim mücadelemle ayakta kalıyor. Takımda özgüven sorunu vardı. Takıma gelir gelmez bir özgüven aşıladık. Takıma yeni bir hava geldi.”

“Üzerine Koya Koya gideceğiz”

Geçen haf Kızılıpınarspor beraberliğini da hatırlatan Ceylan;  “1 antrenman yaparak Kızılpınarspor maçına çıktık. Daha önce takımın başında çıktığım 4 maçta da Kızılpınarspor’a kaybetmedik. Özelikle genç oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıktık. 13 Kişi ile Kızılpınar’dan puan aldık.  Aynı performasın daha da üzerine koyarak devam edeceğiz. Üst sıralardan koptuk diye bizden hiç kimse maçları hafife alacağımızı beklemesin.  İddiamız olmasa da kimseye basit oynayamayız. Emek harcıyoruz. Her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Onurumuz için oynuyoruz.  Kaybedersem rakibimi tebrik ederim, eğer biz kazanırsak ben de rakipten aynı nezaketi beklerim.  Ligde tüm rakiplerimiz bizim için eşittir.  Play-Off iddiamızın olmadığı bir ligde Tüm maçlara onurumuz için çıkacağız.  Ben oyuncularımı düşüremem.  Bizi kimse hafife olmasın. Onurumuz için sahaya çıkacağız” şeklinde konuştu.

“Her rakibi ciddiye alıyoruz.”

100.Yılspor Teknik Direktörü Metin Kaplan ise hiç  bir rakip ayırmadan her maça 3 puan parolası ile çıktıklarını ifade ederek, şunları kaydetti;” Metin Kaplan: Kaybetmemiz gereken maçlar. Sağlamtaşspor maçına da 3 puan için çıkacağız. Çok önemli haftalara girdik. Tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Fikstür avantajı şu an bize geçti. Ama bizim kaybetmememiz lazım. En az 2. Olup BAL Ligine çıkmak için mücadele edeceğiz. Sağlamtaş bazı oyuncularını vermesine rağmen, genç mücadele eden bir takım. İyi performansın gösteriyorlar. Mücadele ediyorlar. İyi mücadele eden, çok koşan kazansın. Sağlamtaşspor’un yeri önemli değil. Her rakibi ciddiye alıyoruz. “

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU

# TAKIMLAR O AV P
1 Galatasaray 34 59 93
2 Fenerbahçe 34 58 89
3 Trabzonspor 34 15 58
4 Rams Başakşehir 34 7 52
5 Beşiktaş 34 5 51
6 Kasımpaşa 34 -3 49
7 Çaykur Rizespor 34 -6 49
8 Corendon Alanyaspor 34 3 48
Detaylı Puan Durumu