DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.970,00 0.306
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

BELEDİYENİN BORCU NE KADAR?

Son Güncelleme :

12 Şubat 2024 - 12:30

BELEDİYENİN BORCU NE KADAR?

YENİ BAŞKANI NE BEKLİYOR?

CEVAP MART AYINDA GELECEK

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri için seçim süreci tüm hızıyla devam ediyor. Seçim öncesi en çok merak edilen konu belediyelerin borçları oldu. Süleymanpaşa Belediyesi’nin ne kadar borcu olduğu konusunda net bir açıklama bekleyen CHP grubu, meclise verilen önerge ile borçların kalem kalem açıklanmasını istedi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, gündeme alınan önergeye Mart ayı meclis toplantısında yazılı olarak cevap verileceğini söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesi belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürürken göreve gelmeyi düşünen belediye başkanlarının ve kazanacak siyasi partilerin en çok merak ettiği konu belediyelerin borçları oldu.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE MECLİSİNDE BORÇLAR GÜNDEME GELDİ

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde de belediyenin borçları gündemdeki yerini korudu. Bu konuda net bir açıklama isteyen CHP, konuyu meclise taşıdı. CHP’li meclis üyeleri Şubat ayı meclis toplantısında önerge verdi. Gündem maddeleri görüşülmesinden sonra CHP grubu tarafından verilen önerge meclise sunuldu.

CHP GRUBU KALEM KALEM AÇIKLAMA İSTEDİ

CHP grubu tarafından verilen önergede; “Süleymanpaşa Belediyesi’nin 30.01.2024 tarihi itibarıyla Sosyal Güvenlik Kurumu’na, İller Bankası A.Ş.’ye, Vergi Dairesi’ne, TREDAŞ’a, yapılandırılmış ve kesinleşmiş borçları ile personele ve piyasaya olan borçlarının ne kadar olduğu konusunda ayrı ayrı meclis grubumuza yazılı olarak bildirilmesini talep ediyoruz. “denildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, gündeme alınan önergeye Mart ayı meclis toplantısında yazılı olarak cevap verileceğini ifade etti. Habertrak/Serhat Yeşilipek