DOLAR 32,1752 % 0
EURO 35,0357 % -0.23
GRAM ALTIN 2.459,61 % -0,33
ÇEYREK A. 4.021,46 % -0,33
BITCOIN 65.920,34 3.668
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

CAN DOSTLAR UNUTULMADI

HAYVAN HAKLARINA DİKKAT ÇEKTİLER

 

CHP’DEN ÖRNEK ETKİNLİK

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

dolayısıyla ücretsiz mama dağıtılarak farkındalık oluşturuldu. CHP Süleymanpaşa İlçe Bşakanı Ali Engin ve beraberindeki ilçe yönetimi Hasan Ali Yücel Meydanı’nda vatandaşlara kedi ve köpek maması dağıtarak sokak hayvanlarının da hakları olduğuna dikkat çektiler.

FARKINDALIK İÇİN MAMA DAĞITILDI

Hayvanları Koruma Günü kapsamında her sene 4 Ekim’de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Dünyanın her köşesinde yaşam hakları elinden alınan, eziyet ve kötü muamele gören hayvanların yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için programlar düzenlenerek hayvan haklarına dikkat çekiliyor.

“HERKESİ DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Süleymanpaşa ilçesindeki Hasan Ali Yücel Meydanı’nda CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında vatandaşlara kedi ve köpek maması dağıtıldı.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin; “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte farkındalık etkinliği düzenledik. Mama dağıtımı yaptık. Sokak hayvanları da bizlerin birer dostudur. İnsanların onların değerini fazlasıyla bilmesi gerekiyor. Bizler de böyle bir etkinlik yaparak farkındalık oluşturmaya çalıştık. Herkesi hayvan hakları konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bir kap su, bir kap mama, bir yudum sevgi onların temel ihtiyacıdır. Bu basit ihtiyaçları karşılamak için çok fazla şey gerekmiyor. Hayvanlar, bizim en sadık dostlarımız, en iyi arkadaşlarımız, en güzel ailemiz. Onlara karşı sorumluluklarımız var. Onları korumak, sahiplenmek, sevmek. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, hayvan haklarına saygı duyalım ve onlara daha iyi bir yaşam sunalım. Onlar bize emanet.” dedi. Habertrak/Gülçin Kıyıcı

HAYVAN HAKLARINA DİKKAT ÇEKTİLER   CHP’DEN ÖRNEK ETKİNLİK CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ücretsiz mama dağıtılarak farkındalık oluşturuldu. CHP Süleymanpaşa İlçe Bşakanı Ali Engin ve beraberindeki ilçe yönetimi Hasan Ali Yücel Meydanı’nda vatandaşlara kedi ve köpek maması dağıtarak sokak hayvanlarının da hakları olduğuna dikkat çektiler. FARKINDALIK İÇİN MAMA […]

05 Ekim 2023 - 14:28