DOLAR 32,2742 % -0.01
EURO 35,0979 % 0.02
GRAM ALTIN 2.476,97 % 0,44
ÇEYREK A. 4.049,85 % 0,44
BITCOIN 66.136,80 0.176
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Depremzede çocuklar unutulmadı

 

Cansuyu depremin ilk gününden bu yana bölgede muazzam çalışmalar gerçekleştirdi.
Cansuyu Arama Kurtarma ekiplerinin başarılı ve disiplinli çalışmalarının ardından, barınma ve iaşe çalışmalarına hız verildi.
Cansuyu Derneği Tekirdağ teşkilatı da 20 bin kişilik aşevi için erzak tedariğinde bulundu. Odun ve kömür yardımından sonra çocuklar için de “oyun çadırı”  kampanyası düzenledi. Depremden etkilenen çocuklara destek olma adına kurulan oyun çadırına gelen çocuklara gönüllüler ve uzmanlar tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
“Oyuncak kardeşliği” projesiyle de minik gönüller arasında köprü  vazifesi kurmaya çalışan Cansuyu Derneği, şehrimize deprem bölgesinden gelen ailelere de destek olmaya devam ediyor.
Konuyla alakalı  “biz büyük bir milletiz” diyen Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi; 7 ‘den 70 ‘e 85 milyon vatan evladı bu acıyı paylaştı. İlk andan itibaren herkes elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Çocuklarımız bile oyuncaklarını, harçlıklarını paylaştı. Bu ruhu kimse yok edemez. Gelecekten asla ümit kesmeyeceğiz. Tarihinize, birbirimize, Allah’ın ipine toptan sımsıkı bağlanacağız. El birlik bugünleri de atlatacağız.” dedi. Haber Merkezi

  Cansuyu depremin ilk gününden bu yana bölgede muazzam çalışmalar gerçekleştirdi. Cansuyu Arama Kurtarma ekiplerinin başarılı ve disiplinli çalışmalarının ardından, barınma ve iaşe çalışmalarına hız verildi. Cansuyu Derneği Tekirdağ teşkilatı da 20 bin kişilik aşevi için erzak tedariğinde bulundu. Odun ve kömür yardımından sonra çocuklar için de “oyun çadırı”  kampanyası düzenledi. Depremden etkilenen çocuklara destek […]

02 Mart 2023 - 9:10