DOLAR 32,3026 % 0.24
EURO 35,1348 % 0.06
GRAM ALTIN 2.513,53 % 0,12
ÇEYREK A. 4.109,62 % 0,12
BITCOIN 69.014,91 4.237
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Gönüllü ekip deprem bölgesine yola çıktı

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem dolayısıyla bölgeye acil tıbbi yardım sağlamak amacıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden uzman personel ve öğrencilerden oluşan bir ekip ile tıbbi malzeme deprem bölgesine hareket etti.

“DEPREMDEN ETKİLENEN BÖLGELERE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

AFAD Gönüllüsü olarak 3 Acil Tıp Araştırma Görevlisi, 34 Tıp Fakültesi 6. Sınıf öğrencisi (İntörn) ve 8 Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisinden oluşan 45 kişilik ekip, Tıp Fakültesi önünde düzenlenen uğurlama töreninin ardından otobüs ile Hatay İskenderun’a doğru yola çıktı.

Ekibi, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Prof. Dr. Gülsüm Özkan ve Prof. Dr. Murat Taşan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gültekin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin Yıldız, Başhekim Prof. Dr. Şeref Alpsoy, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Hilmi Tozkır, Dr. Öğr. Üyesi Serhat Örün ve Dr. Öğr. Üyesi Aykut Demirkıran, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Berna Erdal, Genel Sekreter Dr. Öğr.Üyesi Fatih Tuna ile akademik ve idari personel uğurladı.

 

Konuya ilişkin bilgi veren Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, deprem bölgesine aynî yardım malzemesinin yanı sıra AFAD Gönüllü ekibi de göndererek destek olduklarını belirtti ve “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, yaşanan deprem felaketinde tüm imkanlarımızla depremden etkilenen bölgelere katkı sağlamaya çalışıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

 

 

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem dolayısıyla bölgeye acil tıbbi yardım sağlamak amacıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden uzman personel ve öğrencilerden oluşan bir ekip ile tıbbi malzeme deprem bölgesine hareket etti. “DEPREMDEN ETKİLENEN BÖLGELERE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ” AFAD Gönüllüsü olarak 3 Acil Tıp Araştırma Görevlisi, 34 Tıp Fakültesi 6. Sınıf […]

09 Şubat 2023 - 9:11