DOLAR 32,2419 % 0.21
EURO 35,1712 % 0.15
GRAM ALTIN 2.467,74 % 0,00
ÇEYREK A. 4.034,76 % 0,00
BITCOIN 65.310,00 -0.216
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Plajda çevre hareketi

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi Sultanköy Mahallesi plajında LET’s DO IT Türkiye temsilciliği ve Marmaraereğlisi Çevre Gönüllüleri Derneği iş birliğiyle “Atıksız Bir Dünya” temalı çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe; CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, bölge halkının geniş bir katılım gösterdi.

“ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

 

Let’s Do It Türkiye Tekirdağ İl temsilcisi Cansu Küp açıklamasında; “Let’s Do It! daha temiz bir dünya için çalışmalar yapan küresel bir çevre hareketidir. 191 ülkeden milyonlarca insan, Let’s Do It! ile yanlış yönetilen katı atıklar ve yarattığı çevresel zorluklarla mücadele etmek için koordineli bir şekilde yerel ve küresel temizlik faaliyetleri düzenleyerek farkındalık oluşturmak ve çöp körlüğünü yenmek adına çalışmalarda bulunmaktadır. Let’s Do It Türkiye, 2012 yılında dünya genelinde 16 ülkede gerçekleştirilen “Let’s Do It World” hareketine katılarak Türkiye’de de “Temizlik Günü” etkinliklerini başlattı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Temizlik Günü etkinlikleri, Türkiye’nin her bölgesinde milyonlarca insanı bir araya getirerek, sokaklarda, plajlarda, parklarda ve ormanlarda atıkları toplamaya ve doğayı korumaya yönelik farkındalık oluşturmaktadır. Let’s Do It Türkiye (Haydi Yapalım Derneği) Türkiye’nin çevre ve sürdürülebilirlik konusunda lider bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye’nin her yerinden insanları çevre sorunlarına karşı bilinçlendirmek ve çözümler üretmek için çalışır. Let’s Do It Türkiye’nin hedefi sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmaktır.

Türkiye’nin temiz ve sağlıklı bir çevreye ulaşması için aktif gönüllüleriyle çalışmalar yapmaktadır.

Haydi Yapalım Derneği (Let’s Do It Türkiye) çevre alanında sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak, bu konuda çalışma yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kurulmuştur.” dedi. Habertrak/Salih Aydın

 

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi Sultanköy Mahallesi plajında LET’s DO IT Türkiye temsilciliği ve Marmaraereğlisi Çevre Gönüllüleri Derneği iş birliğiyle “Atıksız Bir Dünya” temalı çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe; CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, bölge halkının geniş bir […]

19 Eylül 2023 - 14:35